Agenda

Data cursus Yoni stomen – Basis (halve dag)

Vrijdag 10 juni
Vrijdag 8 juli

Tijd: 13.00 tot 17.00 uur

Locatie: Voedselbos Nistelrode.

Check voor de inhoud van de cursus onze pagina over Yoni stomen.

Als je interesse hebt, schrijf je dan in via een email aan ons! De cursus gaat door vanaf minimaal 4 aanmeldingen. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers. Wanneer je je ingeschreven hebt, maar er zijn te weinig aanmeldingen, dan schuift je aanmelding automatisch door naar de cursus datum daarna.

Cursus Cyclus & Welzijn – Basis (1 dag)

Wordt gegeven op:
Nog in ontwikkeling!

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Voedselbos Nistelrode.
Als je interesse hebt, schrijf je dan in via een email aan ons! De cursus gaat door vanaf minimaal 4 aanmeldingen. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers. Wanneer je je ingeschreven hebt, maar er zijn te weinig aanmeldingen, dan schuift je aanmelding automatisch door naar de cursus datum daarna.

Leuke extra: Na elke curus is er voor 1 persoon (of 2 personen wanneer je samen met een vriendin bent) de mogelijkheid om in de yurt te blijven overnachten! Gun jezelf nog wat extra tijd voor ontspanning in de natuur en creëer even lekker je eigen cocon in de fijne yurt. 
Kosten: €50,- per persoon, inclusief ontbijt. Voor €15,- p.p. extra kan je ook een avondmaaltijd bijboeken.

Inhoud cursus:

Als vrouw hebben we van nature de ondersteuning in onszelf van de maancyclus die zich elke maan(d) in ons lichaam voltrekt. Deze cyclus herbergt allerlei prachtige schatten die helpen met de bekrachtiging van jezelf. Door je bewust te worden van dit proces, kan je jouw eigen innerlijke kracht en energie veel beter volgen en leven naar deze krachtige stroom in jezelf. Jouw baarmoeder is dé plek waar de kracht van creatie, schepping, vuur, passie, sensualiteit en seksualiteit ligt. Het is ook de plek waar jouw emoties liggen opgeslagen. We nemen je deze dag mee naar de diepte van jouw baarmoeder en brengen jou met haar in verbinding.

Ook wanneer je niet (meer) actief menstrueert, zet het volgen van de maancyclus je weer terug in je kracht.

We geven je met de cursus de tools om:
– Inzicht te krijgen in jouw eigen cyclus.
– Je cyclus in kaart te brengen voor jezelf.
– Te leren herkennen welke meerwaarde elke verschillende fase van jouw cyclus voor jou heeft.
– Hoe je jouw agenda positief kunt plannen op basis en behoefte van je cyclus.

Daarnaast behandelen we:

– Het hoe en wat van vaginaal stomen (yoni stomen) en wat dit allemaal voor je kan doen, ook in relatie tot het stabiel krijgen van je cyclus.
– Het zelf ervaren van een yoni stoom sessie en het gebruik van passende kruiden.
– Een zelf-massage techniek voor een buik- en baarmoedermassage.

Tussendoor is er een biologische, vegetarische lunch.
Heb je voedselallergieën of speciale dieetwensen, geef dit dan bij de aanmelding aan ons door.

Aan het einde krijg je een handig naslagwerk/werkboek mee om thuis verder te gaan met de tools die behandeld zijn.

Na afloop van de cursus is er ruimte voor individuele vragen en het bestellen van producten, zoals extra kruidenmixen of een yoni stoomkruk met toebehoren. Wanneer je op de dag van de workshop besluit om een stoomkruk aan te schaffen, krijg je de toebehoren (schaaltje, warmhouder en theelichtje) ter waarde van €35 cadeau!

Kosten: €235,-

Actie: Wanneer je zelf een groepje van 6 vrouwen bij elkaar krijgt (inclusief jijzelf), krijg jij de cursus zelf cadeau!

De cursus is ook 1-op-1 bij ons te volgen als dat jouw voorkeur heeft. Neem hiervoor contact met ons op voor mogelijkheden en kosten.

Opgeven kan via de email info@alruina.nl

Na aanmelding ontvang je een bevestiging en de factuur. Tevens sturen we je een korte vragenlijst zodat wij vooral eventuele contra-indicaties voor het stomen kunnen bepalen.