Over Mandy

Hoi, ik ben Mandy Sijm.

Vrouwenwerker, coach en verpleegkundige. Maar bovenal zelf ook vrouw en moeder.
Ik ben al jong het vak van verpleegkundige uit gaan oefenen. Eerst een heel aantal jaar als kinder- en jeugdverpleegkundige, later ook in de palliatieve en terminale zorg. Na de geboorte van mijn eigen kinderen ben ik de opleiding tot doula gaan doen, om naast mijn werk als verpleegkundige ook als geboortecoach te kunnen werken. Na een verlieservaring bij een van mijn doula-cliënten, ben ik ook nog de opleiding tot rouw- en verliesbegeleider gaan doen. Ik wilde vanuit een gedegen (professionele) basis begeleiding kunnen bieden aan gezinnen die met verlies te maken kregen.
Gaandeweg kwamen er vanuit mijn werk steeds meer cliënten en gezinnen op mijn pad die iets van alle drie die achtergronden van mij nodig hadden.

Naast mijn professionele pad, ben ik ook al op vrij jonge leeftijd begonnen aan een pad van innerlijke en spirituele ontwikkeling. De rode draad hierin zijn voor mij steeds weer de thema’s ‘Wie ben ik als vrouw en als seksueel wezen en wie ben ik in verbinding met anderen?’ Ook deze groei, kennis en ervaringen ben ik mee gaan nemen in mijn werk. Zeker de ontwikkeling van het opnieuw ontwaken en herinneren van mijn vrouwenenergie, heeft me de afgelopen jaren gebracht tot waar ik nu ben en in het werk wat ik te doen heb. Het werk van de Alruina.

Thema’s waar ik veel mee werk zijn rouw & verlies, seksualiteit, relaties, tantra en systemisch werk.

Nienke leerde ik in november 2019 kennen. Ik liep haar voedselbos binnen en vanaf dat moment was het ‘aan’ tussen ons in de vorm van een hechte vriendschap en als samenwerkingspartners.

Bedrijfscoaching
Naast al mijn persoonlijke, rituele begeleiding die voornamelijk gericht is op vrouwen, heb ik ook nog een meer aardse en zakelijke kant in mezelf, van waaruit ik team- en bedrijfscoaching aanbied. Deze kant heb ik van mezelf mogen leren kennen in mijn rol als teamleider binnen de wijkverpleging. De basis van mijn bedrijfscoaching ligt ook weer in het systemisch gedachtengoed. Op www.mandysijm.nl is alles terug te vinden over mijn aanbod op dit vlak.

Neem contact op

Wil je graag een van mijn diensten afnemen, stuur mij dan een berichtje.

Mandy
mandy@alruina.nl
06-25368562