Over Nienke

Hallo!

Ik ben Nienke Claassen

Ik ben een holistisch ondersteuner en bezit een hoop kennis op meerdere vlakken.
Mijn grote taak is de mens ondersteunen in weer heel worden. Gespecialiseerd in de vrouw, maar veel van mijn werkwijzen kunnen ook de man ondersteunen in zijn persoonlijke heling.
Ik heb de gave van helende handen, een luisterend oor, ik heb de gave jou volledig te zien. Ik kijk en luister zonder oordeel. Ik kan zien wat je nodig hebt en mijn manier van begeleiden volledig op jou afstemmen. Hierdoor kan ik jou bijvoorbeeld ondersteunen met het doorbreken van blokkades, waardoor je je weer sterk kunt verbinden met de aarde én jezelf. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je hulpvraag. Soms volstaat een behandeling maar het kan ook zijn dat je er meer nodig zult hebben.

Lees meer over mij:
Mijn leven was de eerste 29 jaar een flinke worsteling. Geboren met mijn kwaliteiten paste ik niet in het bestaande systeem, waardoor ik voor mezelf moest gaan uitvinden hoe ik kon navigeren in deze wereld.

Op latere leeftijd kon ik helder beginnen te zien wie ik werkelijk ben en wat ik kom doen hier op deze aarde, keer op keer. Ik ben in vele levens een Alruina geweest; dit is de vergeten naam van de Noord-Europese sjamaan, herbarist, vroedvrouw en genezer. Dit is in de basis het werk wat ik nu ook weer doe.

Ik werk tegenwoordig van uit ons eigen voedselbos in Nistelrode.
In ons bos hebben wij een fijne yurt staan. Vanuit deze plek doe ik mijn werk.
Ook maak ik kunst van stof met naald en draad, maar ook tincturen en zalfjes.

Diverse diensten

Intake sessie
Tijdens deze sessie kijk ik samen met jou eerst naar welke begeleiding het beste bij jou aansluit. Wat heb jij nodig om je weer heel te voelen? Om je weer te kunnen verbinden met onze Aarde?

Wellicht een massage. Of een EFT-sessie. Misschien past het bij je om in een diepe meditatie via de matrix je grote blokkades aan te pakken. Ik kan vele methodes toepassen en dat worden er alleen maar meer.

Holistische massages
In onze met houtkachel verwarmde yurt, staat een prachtige massagetafel waarop ik heel fijn kan masseren.
Wat maakt mijn massages zo goed? Ik heb ferme, aardse, helende moederhanden. Ik kan mezelf volledig verbinden met de Aarde en via mijn lichaam stroomt haar energie uit mijn handen. Deze Aarde-energie is naast aardend ook helend.
Daarnaast heb ik diverse massage trainingen gevolgd en zo mijn eigen massagestijl ontwikkeld.
Tijdens de massage verbind ik jouw hele lichaam. Ik ondersteun je om je weer helemaal heel te voelen, jouw lichaam en ziel verbonden met jouw Aarde.

Voor wie?
Mijn massages zijn voor iedereen die fysieke heling wenst of nodig heeft.
Ik ben gespecialiseerd in de vrouw; ook tijdens zwangerschap en na de baring in de kraamweek.

EFT-sessie
Voor het losmaken van blokkades, trauma’s en angsten is EFT een uiterst efficiënte benadering. EFT is een techniek die met een combinatie van tapping (zachtjes tikken op specifieke plekken op je lichaam) en specifieke verbale ondersteuning de informatie in je cellen kan herschrijven.

Wat is EFT?
EFT (Emotional Freedom Technique) is gebaseerd op de eeuwenoude principes van de acupunctuur. Het is een methode waarbij je door te tappen het
energiesysteem van het lichaam weer op orde brengt, zonder het ongemak die naalden met zich mee kunnen brengen.
EFT werkt op onopgeloste emotionele problematiek, die de oorzaak kunnen zijn van vele klachten op fysiek en psychologisch gebied. Negatieve emotionele ervaringen verstoren de namelijk energie meridianen van het lichaam.

Negatieve emotionele ervaringen verstoren de energie meridianen die door ons lijf stromen. Negatieve ervaringen worden als blijvende herinneringen opgeslagen in ons lichaam. Fysieke ongemakken die je kan ervaren zoals bijvoorbeeld miselijkheid, angsten of paniek, komen vaak van deze opgeslagen herinneringen. Al deze ervaringen en herinneringen kunnen de manier waarop we de wereld zien beinvloeden. totdat we deze verstoring genezen en de opgeslagen, vastzittende energie bevrijden.
Op de juiste manier toegepaste EFT herstelt de energiestroom op een effectieve manier, met respect voor de negatieve herinnering. De herinnering en het fysieke ongemak worden losgekoppeld, wat er vaak voor zorgt dat de klachten verdwijnen.
Het losmaken van de energie wordt gedaan door met een speciale techniek op het eindpunt van bepaalde meridianen te kloppen. Op deze manier breng je de balans terug in je systeem en wordt de natuurlijke stroom van energie aangemoedigd.

De techniek van EFT, die eigenlijk heel eenvoudig is, kan voor veel verschillende doeleinden ingezet worden; bijvoobeeld om ongewenste emoties zoals angst, schuld, schaamte, jaloezie of woede te zien, te erkennen en te verwerken, zodat ze je niet meer in de weg zitten.

Wat kan EFT voor jou doen?
Wat ik in veel gevallen zie, zijn grote verbeteringen of volledige genezing van:

 • negatieve emoties
 • Vermindering of zelfs het helemaal weggaan van pijn
 • Postieve doelen neerzetten
 • Angst en paniek
 • milde obsessies en dwangstoornisen
 • depressies, verdriet, rauw of verlies.
 • angsten en fobien
 • traumatische herinneringen
 • seksueel misbruik
 • zelfbeeld
 • milde vorm van PTSS
 • kindertijd trauma
 • geboorte trauma
 • negatieve overtuigingen tijdens zwangerschap
 • problemen met seksualiteit

Dit is slechts een korte lijst van de mogelijke toepassingen.

EFT heeft daarnaast als voordeel dat het geen bijwerkingen geeft en dat je enkel werkt op basis van de natuurlijke processen en systemen in je lichaam.

‘Often works where nothing else will’ ‘Try it on everything’
As quoted by Gary Craig founder of EFT

Matrix
Bij deze methode gaan wij samen werken in de diepe tijdlijnen van je leven; zowel in dit leven als ook verder terug in de tijdlijn van je ziel. Zo kunnen we zelfs blokkades uit vorige levens aanpakken die je misschien nu tegenhouden je leven volledig te leven.

Holistische Coaching
In Spanje heb ik geleerd hoe ik iemand kan coachen om precies datgene zichtbaar te maken wat iemand weer verder op weg kan helpen.
Omdat ik zelf hoogbegaafd en hoogsensitief ben, kan ik deze kwaliteiten inzetten om heel ver met je mee te kijken en denken. Ook snel schakelen en je een andere kan van jouw verhaal laten zien, zijn kwaliteiten van mij. Hierdoor kan je zelf je schaduwen leren herkennen en erkennen, om uiteindelijk jezelf volledig te kunnen omarmen en accepteren.

Creatieve projecten
Naast al deze spirituele ondersteuning ben ik ook een master crafter.
Ik maak dragers, poppen, zalven en tincturen.
Op de website www.niencarriers.nl staan alle dragers.

Neem contact op

Wil je graag een van mijn diensten afnemen, stuur mij dan een berichtje.

Nienke
nienke@alruina.nl
06-41822731