Webshop

De bestel- en afrekenmodule van onze webshop is momenteel nog in de maak. Je kan wel alvast een kijkje nemen in ons aanbod en als je ons een berichtje stuurt via de mail of even belt dan maken we met liefde alvast een bestelling voor je klaar. Standaard gratis verzending binnen Nederland.

Yoni-stoom Kruidenmixen

Sunny Womb

Sunny Womb
Heel zachte, lekker ruikende basismix. Gericht op ontspanning en algehele verzorging, zonder verder een heel specifieke werking. Daarmee is dit een heel goede instap-mix voor een eerste kennismaking met stomen. Er zitten onder andere fijne, gele bloemen in verwerkt waarmee je de warmte en energie van de zon direct bij jezelf naar binnen haalt.

Ingrediënten: Kamille, sinaasappelschil, lavendel, goudsbloem, brandnetel, rozemarijn.

Kosten
€17,- per zakje

Beautiful Transition
De ideale mix ter ondersteuning bij overgangsklachten! De kruiden zijn geselecteerd op een verkoelende werking op je systeem, om opvliegers en nachtzweten te verminderen. Tevens bevat deze mix kruiden die positief werken op de vochthuishouding van de huid en slijmvliezen, wat heel prettig is bij klachten van vaginale droogheid.

Ingrediënten: Weegbree, pepermunt, goudsbloem, sinaasappelschil, vrouwenmantel, hartgespan, herderstasje, brandnetel.

Kosten
€17,- per zakje

Bye Fungi
Deze kruidenmix is specifiek samengesteld als natuurlijke behandeling van vaginale schimmelinfecties. Stomen wordt afgeraden op het moment dat de infectie zich actief uit in de vorm van (hevige) jeuk en branderigheid. Dan adviseren wij de infectie eerst te behandelen met het smeren van koudgeperste, pure kokos olie. Wanneer de klachten afnemen, kan stomen met deze mix ondersteunend werken aan het verder terugdringen van de infectie, of op onderhouds-basis om een nieuwe uitbraak te voorkomen. De kruiden zijn geselecteerd op basis van hun schimmelwerende eigenschappen.

Ingrediënten: Pau d’arco, duizendblad, rozemarijn, salie, oregano, tijm.

Kosten
€17,- per zakje

Dark Moon
Een kruidenmix die ondersteunend werkt bij het doorwerken van een verliesgeboorte (miskraam). Wanneer er een verliesgeboorte is geconstateerd, maar je lichaam het kindje niet (volledig) uit zichzelf los wil laten, kan het stomen met deze kruidenmix je lichaam een handje helpen. De kruiden hebben een sterk vrucht/weefsel afdrijvende werking op de baarmoeder; het helpt je baarmoeder zich volledig te legen en op te schonen. Daarnaast zijn er ook verzachtende kruiden in de mix verwerkt, die ook bijdragen in een stukje emotionele verzachting in dit intense proces. 
We raden je aan om voor deze toepassing van het stomen contact met ons op te nemen voor de juiste extra uitleg en aandachtspunten, bijv. ook wat te doen in het geval van zeer hevig bloedverlies. Bij (plotseling) zeer hevig bloedverlies tijdens het doormaken van een verliesgeboorte, is het sowieso altijd belangrijk contact op te nemen met je verloskundige of arts!

Ingrediënten: Venkelzaad, moederkruid, goudsbloem, bijvoet, brandnetel en lavendel.

Kosten
€17,- per zakje

Deep Healing
Een verzachtende en ontkrampende mix om jezelf heling te geven na trauma in je basis en bekkengebied, zowel fysiek als emotioneel. De kruiden in deze mix bieden een zachte, liefdevolle en verwarmende ontspanning en werken diep door op de weefsels van je vagina en baarmoeder en hebben tevens een diepe, energetische werking. De kruiden nodigen je uit (indien gewenst in combinatie met persoonlijke begeleiding van een van ons), om opgeslagen emoties en trauma in je baarmoeder los te laten en ruimte te maken om je te openen voor positieve, liefdevolle energie vanuit jezelf.

Ingrediënten: Duizendblad, goudsbloem, kamille, lavendel, rozemarijn en brandnetel.

Kosten
€17,- per zakje

Gentle Welcome
Een fijne mix om je lichaam, en specifiek je baarmoeder, ‘klaar te stomen’ voor het mogen ontvangen van een kindje die in jouw baarmoeder mag groeien. De kruiden zijn geselecteerd op basis van hun eigenschappen om een gezonde cyclus en yoni-flora te bewerkstelligen. Sowieso een fijne mix dus om in te zetten bij het verkrijgen en onderhouden van een gezonde cyclus, ook wanneer je geen actieve kinderwens hebt.

Ingrediënten: Lavendel, moederkruid, goudsbloem, hartgespan, duizendblad, brandnetel en rozenblad.

Kosten
€17,- per zakje

Thank You Body
Deze mix is een cadeautje voor elke kraamvouw! De bloemige, verzachtende en helende kruiden ondersteunen op een positieve manier aan het fysieke herstel na een zwangerschap en baring. Stomen tijdens de kraamweek geeft daarnaast een diepe ontspanning, wat zeer welkom is na de intense reis van geboorte en de eerste tijd met je kindje.
In de mix zijn tevens kruiden toegevoegd die een positieve werking hebben op de moedermelk productie en die een bloedstelpende werking hebben. Bij heftig bloedverlies na de baring kunnen extra bloedstelpende kruiden toegevoegd worden.

Ingrediënten: Duizendblad, goudsbloem, kamille, weegbree, lavendel en herderstasje.

Kosten
€17,- per zakje

Yoni Stoomkruk

De Yoni Stoomkruk
De yoni stoomkruk, van de zomereik (Quercus Robur), handgemaakt in ons voedselbos in Nistelrode. In geolied met natuurlijke Chineese thung olie. De verbindingen in de kruk zijn van rvs zodat de kruk stevig blijft en jarenlang mee zal gaan. De kruk is door het deksel ook als zit-kruk of altaar te gebruiken. Kortom, een veelzijdig meubelstuk. Elke kruk is handgemaakt en dus uniek.

Afmetingen
Hoogte met deksel 21 cm (zonder deksel 19 cm), breedte 35 cm, diepte 35 cm.

Kosten
€285,- de handgemaakte kruk (los) (bovenste voorbeeld)
€315,- de handgemaakte kruk, een schaaltje, kruidenmix naar keuze en een warmhouder. (onderste voorbeeld)